Passie voor ons vak

We vinden het ontzettend leuk om mooie dingen te maken. Ieder project is weer anders, dat houdt het voor ons uitdagend!

Vakmanschap


Ervemo is gespecialiseerd in maatwerk in staal, RVS en aluminium. Met passie voor het vak en als team zijn we perfect op elkaar ingespeeld.

Groot en klein


Van trapleuningen en puien tot binnendeuren en kleine interieurdetails: Ervemo Metaaltechniek maakt het allemaal.

Maatwerk


We denken actief met je mee en zetten onze kennis en ervaring met plezier in voor een oplossing op maat om te komen tot het beste resultaat.

Ontzorgen


Ervemo doet ook alles, van het maken van een product tot het behandelen en ter plekke monteren.

Samenwerking


We vormen geregeld de verbindende schakel met andere onderaannemers binnen een project en zorgen we ervoor dat de onderlinge afstemming.

Reparaties


Ook voor een kleine reparatie ben je bij ons aan het goede adres. We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Ervemo maakt het allemaal

Van trapleuningen en puien tot binnendeuren en kleine interieurdetails.  Geen enkele vraag is hetzelfde. Wij kunnen alles maken, als het maar van metaal is. We worden regelmatig ingehuurd door interieurbouwers. Tegenwoordig zijn we ook veel actief in het vernieuwen van horeca-interieurs. Staal is hier momenteel populair en wij kunnen er hele mooie smalle stalen profielen in verwerken. Maar ook voor een kleine reparatie ben je bij ons aan het goede adres. Wij vervaardigen alles zelf, mocht het zijn dat er een compleet meubel gewenst is, kunnen we dit ook aanbieden in samenwerking met een van onze partners. Omdat alles ‘custom made’ is, is datgene wat we creëren, per definitie uniek. Ieder project is weer anders, dat houdt het voor ons uitdagend!

Van a tot z

We willen onze klanten ontzorgen en doen dan ook alles, van het maken van een product tot het behandelen en ter plekke monteren. Desgewenst vormen we tevens de verbindende schakel met andere onderaannemers binnen een project en zorgen we ervoor dat de onderlinge afstemming op het gebied van techniek, planning en organisatie en dat alles goed verloopt.

Het begint meestal met een persoonlijk gesprek waarin we je wensen bespreken en de situatie ter plekke bekijken. We denken actief met je mee en zetten onze kennis en ervaring met plezier in om te komen tot het beste resultaat.

Mail ons


Bereik ons per mail via:

info@ervemo.nl

Bel ons


Sjoerd Ermen: 06 415 016 87
Jacky Verhoeven: 06 164 126 75

Social


Adres


Gasthuisstraat 20A
5061 PB Oisterwijk

Ervemo Metaaltechniek